Zomerdag 2019

30 augustus | 9u30 - 16u30Zomerse dagen kunnen zo deugd doen. We laten vaste patronen van werk los door vrije tijd te nemen. Wil je graag een dagje zelfzorg, WELKOM! 30 augustus duik ik graag met jullie de zomer in. Een halve dag geef ik kundalini yoga en een halve dag wholebody focussen. Het is een dag om contact te maken met jouw bezieling. Een dag om op te laden. Je kan een halve dag je inschrijven of een ganse dag.

Kundalini yoga ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd is een hele oude traditie die van leraar op leraar werd doorgegeven. Tot Yogi Bhajan in de jaren zestig besloot deze yoga vorm naar het westen te brengen. Hij zag dat er heftige tijden waren en wou deze vorm delen om hoofd te bieden aan de uitdagingen van meer informatie, meer stress,… Het wordt ook de “householder” yoga genoemd. Je hebt veel eenvoudige sets die je op korte tijd terug meer vitaal doen voelen. Handig in drukke tijden. We laden ons op aan eeuwenoude wijsheden en ervaren er de helende kracht van. Het is de yoga van de ervaring, veel beter dan het uit te leggen is het ervaren en er zelf over oordelen! Voor mezelf en zovele anderen is kundalini yoga een schatkist om zachtheid en kracht, zijn en doen met mekaar te verbinden en meer vanuit je hart te leven.

Happiness is your birthright. Live it!

Yogi Bhajan

Wholebody focussen is een vorm van focussen (www. focussenvlaanderen.be) waarbij het “in het hier en nu komen” centraal staat naast ook het toelaten van bewegingen. Het doel van focussen is om meer bij jezelf te komen en helderheid te krijgen in bepaalde onduidelijke gedachten, gevoelens, gewaarwordingen zodat je bewuster en vrijer kan handelen in relatie met jezelf en anderen. We maken ruimte voor de wijsheid zoals die bij jou daar en dan zich aandient. De oefeningen zijn deels individueel (in groep begeleid zonder praten)deels in duo. We hebben een cirkel om ervaringen uit te wisselen waar het proces (hoe ging het wat hielp, wat niet,…) voorop staat en niet jouw inhoud (welke emoties en ervaringen je tegenkwam). Bij het focussen is de innerlijke autoriteit een belangrijk begrip. Jij beslist wat je deelt en wat niet.


Wanneer: Vrijdag 30 augustus
  • 9u30-12u30 kundalini yoga
  • middagpauze
  • 13u30-16u30 wholebody focussen
Locatie: CEL - Gemeentestraat 227, 3010 Kessel-Lo
Prijs: 90€ voor de hele dag of 50€ voor een halve dag
Wie inschrijft voor 30 juni betaalt 80 euro voor een ganse dag en 45 euro voor een halve
Inschrijving: Doe je door een mailtje aan: saren[@]ruimtevoorbezieling.be en het bedrag over te schrijven op BE03001384634984.