Wholebody Focusing - Level 2 - Speciaal voor hulpverleners

Vr 10 september en Vr 8 oktober 2021 | 09u30-16u30 | CEL Kessel-LoWat te verwachten in level 2:

Wholebody focussen bestaat uit zes stappen. In level 2 zoemen we in op stap 2. We zoemen in op de innerlijke beweging en volgen deze. We gaan het diep luisteren inzetten om naar die lijfelijke wijsheid te gaan. Bewegingen volgen en toelaten die als vanzelf komen. We hebben het allemaal gekunnen als baby, kind,... Vaak geraakt het nadien wat ondergesneeuwd, cultureel maar ook door onze hersenen die groeien en bewust worden van wat we doen en daar ook oordelen over kunnen vormen.

De innerlijke beweging kan zich aandienen in beelden, gewaar worden en in lijfelijke beweging. Alles is welkom met extra aandacht voor het laatste omdat we daar vaak minder vertrouwd mee zijn. We gaan veel oefenen, er gaan demo's zijn, we doen ook yoga om ons lijfelijk bewustzijn wakker te maken, we zoeken naar houdingen die passen daar en dan vanuit jeZelf.

Het is zo bijzonder om je eigen/ziele ritme en tijd te ontdekken en jouw vorm te zoeken van binnenuit. Mijn ervaring is dat het erg kan transformeren ook op hele gewone gebieden in je leven. Door op dat lijfelijke niveau te gaan, geef je het letterlijk en figuurlijk "voeten in de aarde".


Wanneer:Vr 10 september en Vr 8 oktober 2021 | 09u30-16u30
Prijs: 180€. Thee, water, fruit & nootjes inbegrepen / lunch mee te brengen.
Locatie: CEL - Gemeentestraat 227, 3010 Kessel-Lo