Wijs Lijf dag

Zaterdag 6 november | 10u00 - 17u00 | CEL Kessel-LoAan iedereen met minimum level 1 Wholebody Focussen of level 1 focusing en basis ervaring in lichaamswerk.

Wholebody Focussen is zo een waardevolle manier om onze lijfelijke wijsheid uit te nodigen en te laten spreken.
De ruimte die we maken om woorden, beelden, lichamelijke gewaarwordingen en bewegingen te ontvangen en als evenwaardig te beschouwen maakt de verbinding tussen onze verschillende hersengebieden actief wakker.
Wanneer we spreken over reguleren en afstemmen dan is wholbody focusing het in praktijk brengen daarvan.
Op een bijzondere manier, net door niets uit te sluiten (ook niet dat lastige stemmetje dat kritiek op jezelf levert of die benen die op en neer gaan telkens je denkt aan een moeilijke situatie, of de levensgoesting die wel wat te groot voelt of het niet weten, of,. ….) Door alles er te laten zijn en vanuit een veilige aanwezigheid vindt het geheel in jou zijn nieuwe balans en richting.
Klinkt dit wollig? Breng een concrete vraag mee en ervaar zelf hoe jouw lijfelijke wijsheid al richting en antwoord in zich heeft.
Je kan naar de dag komen met een levens vraag waarmee je zit of gewoon kijken wat er komt.
We zijn al heel en zetten dit om in actie, als ons hoofd rusten mag en ons hart spreken kan.

We komen samen in groep om onze focusing vaardigheden aan te scherpen, te verdiepen, terug contact mee te maken en om te verbinden met mensen die er ook mee bezig zijn.


Wanneer: Zaterdag 6 november
10u00-17u00
Prijs: 90€ | Lunch zelf te voorzien | Thee, koekjes, fruit en noten ter plaatse
Locatie: CEL - Gemeentestraat 227, 3010 Kessel-Lo
Meer info: call chat 0486/48.64.94 of email e-mail