Intro in lichaamsgericht werken

ma 25 april | 16u00 - 18u00 | CEL Kessel-LoDeze tijden zijn gebaat bij lichaamsgericht werken!

Ik merk het omdat het zo een effect heeft op cliënten, die al vaak een zuiver verbaal traject achter de rug hebben. Lichaam, geest en ziel zijn verbonden, dat hoeven wij niet te doen. Een holistisch aanbod biedt de kans aan mensen om die natuurlijke mogelijkheden van zelf-regulering, van diepe ontspanning, van heling, van luisteren naar de roep van je ziel, ten volle te benutten. Waardoor we minder hoeven "te fixen". We zijn al heel. We gaan lijden als we in de opsplitsing terechtkomen: door onze cultuur, door trauma,....

Ik heb twintig jaar ervaring in het begeleiden van mensen, individueel en in groep als Klinisch psychologe. Als cliënt en ervaringsgericht therapeut staat het proces voorop. Mijn eigen zielenroep brengt me steeds verder op dit zo waardevolle en holistische pad. Via een Kundalini Yoga opleiding, opleiding tot wholbody focusing trainer en therapeut en recent een closing the bones training. De vraag bij mensen naar een geïntegreerde aanpak van psychologen is veel groter dan het aanbod. Daarnaast voel ik hoe groepen zo een rijkdom kunnen bieden die we in een individuele begeleiding niet voor elkaar krijgen. Vandaar mijn aanbod in groep.

Op 25 april van 16U00 tot 18u00 begeleid ik in groep een laagdrempel aanbod voor ieder die wil proeven van een lichaamsgerichte aanpak. Ervaar je veel stress, angst, voel je jezelf richting burn- out gaan, ben je het contact kwijt met jouw verlangen, …

Tijdens die twee uur doe ik een aanbod van oefeningen die je ook thuis kan doen. Iets rond ademhaling, om naar dat rustpunt in jezelf te komen. Iets vanuit het wholebody focussen, wanneer we luisteren naar ons lichaam en bewust het de toestemming geven om te doen wat het van nature zou doen komen we het snelst tot rust. Dit werkt op co-reguleren en jezelf reguleren. Iets vanuit kundalini yoga, waar ik altijd graag vertrek vanuit het bekken als basis. We doen een paar opwarming oefeningen voor het bekken. Voor mij doorheen de jaren is dit de basis waar ik tijdens de eerste gesprekken met mensen ook rond werk. Je kan proeven, wat ligt mij, wat niet,... Waarin wil ik verdiepen en waarin niet. Wie weet inspireert het jou voor thuis, of om nog verder iets rond te volgen.

Het vervangt een individueel traject niet. Het individuele afstemmen en verhaal heeft geen grote plek. Het is een waardig alternatief.

Na die twee uur kan je kiezen of je wil instappen in een traject van vijf sessies in groep of niet. Deelnemers die een vervolg traject kiezen kunnen op hun eigen tempo ontdekken wat een groep kan bieden. Voor mij ligt daar ook nog goud. Net in die verbinding met anderen, in het samen mens zijn.


Wanneer: 25 april 16u00-18u00
Prijs: 45€
Locatie: CEL - Gemeentestraat 227, 3010 Kessel-Lo
Meer info: call chat 0486/48.64.94 of email e-mail