Wijs Lijf Avond

Ma 06 november | 19u00 - 21u00 | CEL Kessel-LoEen avond waarbij je leert om jezelf te masseren aan de hand van doeken. Een heel eenvoudige techniek met een diepe werking. We werken op ons bindweefsel, spieren en botten. Waardoor we op onze emoties en zelfregulerend vermogen werken. Je voelt je nadien meer "levend", aanwezig, gegrond,...

We maken ruimte om te voelen wat deugd doet en wat niet, jouw "innerlijke autoriteit" krijgt het stuur. Mede hierdoor heeft de techniek iets "empowerend". Extra bijzonder om het in groep te doen en deel uit te maken van een cirkel!

Toepasbaar thuis!

"Closing the bones" is een techniek die ik geleerd heb van Japjeet. Zij leerde hem vanuit een Ecuadoriaanse traditie. Dit ritueel is ontstaan binnen de gemeenschap om vrouwen na de bevalling te ondersteunen. Je wiegt, schudt , masseert, omwikkelt, ... het hele lichaam en in het bijzonder het bekken. Deze techniek wordt ondertussen ook ruimer ingezet dan enkel na zwangerschap. Bijvoorbeeld bij een overgang in je leven, bij bepaalde fysieke klachten,... Alle informatie van Japjeet vind je op:Closing Bones - Rebozo Massage, A must after birth for mothers (shuniya-yoga.org).

Dit ritueel bied ik als mogelijkheid aan tijdens een begeleidingstraject. Ik bied het niet als afzonderlijk iets aan en verwijs graag door wanneer daar vraag naar is. Ook in België zijn er verschillende "bone-closers".

Over de hele wereld vindt je dit soort rituelen terug in verschillende "gedaanten".

Tijdens de lockdown konden zij en andere bone-closers hun werk niet meer doen. Ze hebben dan een zelfmassage techniek ontwikkeld. Toepasbaar voor iedereen (mannen, vrouwen, kinderen,..). Het is deze techniek die ik je aanleer voor jezelf.


Wanneer: maandag 06 november 19u00-21u00
Prijs: 40€ | Thee, koekjes, fruit en noten ter plaatse
Locatie: CEL - Gemeentestraat 227, 3010 Kessel-Lo
Meer info: call chat 0486/48.64.94 of email e-mail